Αρχική Σελίδα

Anping Shuxin Wire Mesh Manufactory Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. Manufactory πλέγματος καλωδίων Shuxin Anping, ΕΠΕ, καθιερώθηκε το 2013, είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής που συμμετέχθηκε στην έρευνα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, την πώληση και την υπηρεσία του αμυντικού εμποδίου, ενωμένο στενά κιβώτιο Gabion, φράκτης πλέγματος καλωδίων, κλουβί κοτόπουλου.

Βρισκόμαστε στην πόλη hengshui νομών Anping με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών.

Τα τελευταία χρόνια, η επιχείρησή μας έχει εισαγάγει μια σειρά προηγμένου εξοπλισμού συμπεριλαμβανομένης της ενωμένης στενά μηχανής πλέγματος καλωδίων, τέμνουσα μηχανή, κάμπτοντας μηχανή, αεραντλία. Έχουμε την ισχυρή τεχνική δύναμη, την επιστημονική διαχείριση και τα πλήρη μέσα επιθεώρησης να εγγυηθούμε τα προϊόντα καλωδίων σιδήρου του αρίστης ποιότητας. Με την πιό προνομιακή τιμή, καλύτερη ποιότητα παρά τον πελάτη.

Επιπλέον, έχουμε λάβει I.S.O, πιστοποιητικά CE της ΕΕ. Πωλώντας καλά σε όλες τις πόλεις και τις επαρχίες γύρω από την Κίνα, τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στους πελάτες σε τέτοιες χώρες και περιοχές όπως τη Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, UK Κένυα, Ζάμπια, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Κορέα, Νέα Γουϊνέα, Ελλάδα, Μεξικό. Χαιρετίζουμε επίσης τις διαταγές cOem και ODM. Είτε επιλέγοντας ένα τρέχον προϊόν από τον κατάλογό μας είτε επιδιώκων τη βοήθεια εφαρμοσμένης μηχανικής για την αίτησή σας, μπορείτε να μιλήσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας για τις απαιτήσεις πρόσβασής σας.

Η επιχείρησή μας επιμένει πάντα ότι στην ποιότητα προσπαθεί για την επιβίωση, στην αξιοπιστία της ανάπτυξης ο στόχος, ολόψυχα για τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες, με τα ποιοτικά προϊόντα και την πρώτης τάξεως υπηρεσία.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Co. Manufactory πλέγματος καλωδίων Shuxin Anping, ΕΠΕ που ειδικεύεται στο κλουβί αποθήκευσης, εμπορευματοκιβώτιο πλέγματος καλωδίων, καλάθι πλέγματος καλωδίων, φίλτρο πλέγματος καλωδίων, εμπορευματοκιβώτιο hesco με την εμπειρία 18 ετών. Έχουμε την ομάδα σχεδίου μας και μπορούμε ανεξάρτητα να ερευνήσουμε τα νέα προϊόντα, η προσαρμογή είναι επίσης αποδεκτή. Τα προϊόντα μας ευρέως εξ:άγω στην ευρεία αγορά, όπως η αμερικανική ήπειρος, η Αυστραλία, η Αφρική, η Μέση Ανατολή, οι νοτιοανατολικές ασιατικές χώρες και οι περιοχές.

Anping Shuxin Wire Mesh Manufactory Co., Ltd. Anping Shuxin Wire Mesh Manufactory Co., Ltd. Anping Shuxin Wire Mesh Manufactory Co., Ltd. Anping Shuxin Wire Mesh Manufactory Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : SHUXIN

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150

Ετήσιες πωλήσεις : 300000-500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2013

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Anping Shuxin Wire Mesh Manufactory Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Anping Shuxin Wire Mesh Manufactory Co., Ltd. Πιστοποιήσεις